Portal odwiedziły 3521084 osoby
Aktualnie przebywa 56 osób
21 listopada 2023 22:55 | GastroInfo
W dniu 16 listopada w naszej szkole odbyła się III edycja Konkursu Wiedzy o Bezpieczeństwie i Certyfikacji Żywności "Food Expert”, którego organizatorem jest Wydział Nauk Informatyczno – Technologicznych Międzynarodowej Akademii Nauk Stosowanych w Łomży. Celem konkursu jest...
14 czerwca 2023 06:09 | GastroInfo
Perspektywa wakacji i końca roku szkolnego nie studzi zapału naszych uczniów, którzy chcą zdobywać kolejne szczyty w swoich kulinarnych możliwościach. Tym razem udaliśmy się na konkurs „A na deser…” do ZS CKR w Swarożynie. Warto wiedzieć, że już sama eliminacja...
09 czerwca 2023 19:29 | GastroInfo
Na zaproszenie Pani Wójt Gminy Andrzejewo Beaty Urszuli Ponichtery, 2 czerwca uczniowie naszej szkoły wraz z opiekunkami gościli na rodzinnym pikniku zorganizowanym z okazji Dnia Dziecka przez Urząd Gminy Andrzejewo. Zadaniem naszym było pokazanie dzieciom i ich rodzicom, jak można przygotować...
02 czerwca 2023 18:22 | GastroInfo
W środę, 31 maja Blanka Gromek i Jakub Jasiński zwycięzcy II Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego "SLOW FOOD 2023" pod opieką pani Sylwii Świderskiej wyjechali na wycieczkę w celu zwiedzenia ekologicznego gospodarstwa i ośrodka rekreacyjnego Karma House w Gościeńczycach. Naszą młodzież...
26 maja 2023 22:08 | GastroInfo
W dniu 23 maja 2023r. uczniowie naszej szkoły wzięli udział w II Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym " SLOW FOOD 2023". Jego organizatorem był ZS CKR w Oleszycach. Temat przewodni dotyczył : " Wiosennego obiadu z pokrzywą". Konkurs składał się z dwóch etapów. Zadaniem...
19 maja 2023 23:04 | GastroInfo
Tradycją w naszej szkole jest organizowanie konkursu przed Świętami Wielkanocnymi. Również w tym roku grupa młodzieży wzięła udział w przygotowywaniu "Ciast Wielkanocnych” oraz wykonała “Najpiękniejszą wielkanocną dekorację stołu”. Zespoły od samego rana przygotowywały...
07 kwietnia 2023 18:59 | GastroInfo
W dniach 28-30 marca 2023 Ptak Warsaw Expo po raz 26 odbyły się Międzynarodowe Targi Rozwiązań dla Branży HoReCa i gastronomicznej. Uczniowie Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych z klas 1PT, 1PTH i 2PTH, pod opieką: M.Gajewskiej, A.Jakubczyk-Bajorek, I.Jastrzębskiej oraz J.Glinki, brali...