Portal odwiedziło 3522129 osób
Aktualnie przebywa 40 osób
28 listopada 2017 14:23 | Aktualności
Drugie warsztaty wegańskie w Bojanach niestety już za nami. I znowu było świetnie i bardzo PYSZNIE!
Tym razem przyrządziliśmy wegańskie wersje znanych klasyków. Czyli spaghetti carbonara, bolognese, parmezan (z migdałów), bekon (kokosowy), a na deser mus czekoladowy.
Wszystko zaskakująco wyśmienicie smakowało!
Państwo Dorota i Tomasz Ryglowie zarażają nas swoją miłością do kuchni wegańskiej i pokazują, że przepisy oparte wyłącznie na roślinach są równie pyszne jak te tradycyjne. Konkretne informacje dotyczące diety wegańskiej, poparte doświadczeniem prowadzących to bezcenna lekcja dla naszych uczniów! Dzięki której kuchnia wegańska przestaje być wielką zagadką.
Oprócz pysznych potraw i słodkości, nie sposób nie wspomnieć o cudownej i ciepłej atmosferze jaka panuje na zajęciach. Każdy z nas doświadczył, jaką przyjemnością jest odkrywanie nowych smaków i zapachów dań wegańskich, a wspólne ich przygotowywanie łączy zupełnie nieznanych sobie ludzi.
Dziękujemy za miłą atmosferę i wspaniałe doznania smakowe – coś dla duszy i ciała!
M. Falbowska
Foto: M. Falbowska, M. Gajewska